Zooo, de paasdagen zitten er alweer op. Ik weet niet of Jullie dit Σαββατοκύριακο net z…

Zooo, de paasdagen zitten er alweer op. Ik weet niet of jullie dit weekend net zoveel hebben gegeten als ik (🤯🥶🥵), maar als dat wel het geval is, is het zéker de tijd om weer lekker veel groenten binnen te krijgen. Ik blijf mezelf verbazen en afvragen over hoeveel ik kan eten en waarom ik niet gewoon stop als de rest ook al lang is gestopt. Maarja, dat maakt niet meer uit, het was heerlijk en ik heb er van genoten. Een kip ketjap salad as deze zou ik denk ik iedere dag lusten. Je bord zit vol met groenten, κιπ, κάσιους, ei, αβοκάντο κ.λπ. En dat in de ketjap manis. Το μόνο που θέλω!! Μπορείτε να λάβετε τη λήψη του www.food-places.nl μέσω συνδέσμου στο mijn bio.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.